bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Kobasice»Kobasica sa boranijom u rerni

Kobasica sa boranijom u rerni

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Kobasica sa boranijom u rerni
Fotografije: GERGANA YaNKOVA
1 / 3
30/07/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
"Toliko nam se sviđa da smo počistili posudu za čas i sada treba opet da kuvamo"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite luk i šargarepu i isecite luk na sitno, a šargarepu na krugove i propržite u prethodno zagrejanoj masnoći.

Povrće se proprži i u njega se dodaje sok od paradajza. Začinjava se začinima (solju, biberom, kuminom, alevom paprikom i čubrom). Ako je neophodno dodajte prstohvat soli, da se neutrališe kiselost paradajza.

Dodajte boraniju i ostavite na slaboj vatri da se krčka 15-20 minuta.

Prebacite povrće u posudu za pečenje i ostavite na slaboj vatri i stavite kobasicu (na kojoj ste pre toga napravili razreze odozgo).

Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 30-40 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: