Način pripreme
Ideja za brzo i jednostavno riblje predjelo, kojim možete na pravi način dočekati i iznenadne goste.
Da biste pripremili ovaj dragulj na svom stolu, potrebno vam je nekoliko proizvoda i nekoliko minuta.
Paradajz prepolovite i poređajte prerezanom stranom na gore. Na vrh stavite komadiće filea tunjevine, malo crvenog luka i malo soli.
Stavite majonez u špric sa tankim i nazubljenim vrhom. Poprskajte malo na svaki zalogaj i prelijte trakama kalamata maslina. U centar svakog ribljeg zalogaja zabodite štapić radi lakšeg konzumiranja i da bude lepši. Po želji posuti kapljicama maslinovog ulja i suvim peršunom.
Možete poslužiti u pojedinačnim porcijama ili jednom velikom poslužavniku.
Uživajte u ovom predjelu od tunjevine, čeri paradajza i maslina polako i pažljivo.
Redosled rasporeda proizvoda na paradajzu može se razlikovati.