Bonapeti.rs»Recepti»Deserti»Sitni kolači»Bombone»Visokoproteinski tartufi sa ukusom jagode i kakaa

Visokoproteinski tartufi sa ukusom jagode i kakaa

JoanaJoana
Kuvar
29368581
Visokoproteinski tartufi sa ukusom jagode i kakaa
Fotografije: Joana
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
9
"Visokoproteinski tartufi koji su užitak za svaki desertni praznični tanjir"

Potrebni sastojci

  • krem sir - 60 g (običan) niskomasni)
  • kotidž sir - 50 g
  • protein - 50 g (drugi ukus)
  • kakao - 30 g + još za uvaljati
  • kokosovo ulje - 15 g
  • zaslađivač - po želji (ako smesa nije dovoljno slatka)
* merne jedinice

Način pripreme

Izgnječimo kotidž sir, dodajemo ostale sastojke i dobro izmešamo.

Ostavljamo smesu za čokoladne tartufe u zamrzivaču ili frižideru da se stegnu.

Nakon toga oblikujemo visokoproteinske tartufe, uvaljamo ih u kakao i spremni su za grickanje!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: