Bonapeti.rs»Recepti»Glavna jela»Jela u đuvečari»Brze đuvečarice sa viršlom i kobasicom

Brze đuvečarice sa viršlom i kobasicom

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Glavni urednik
497144
Brze đuvečarice sa viršlom i kobasicom
Fotografije: Desi Marinova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
25 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
65 min.
Porcije
6
"Đuvečarica je veoma brz način za pripremu večere, posebno nakon dugog i napornog dana na poslu, a takođe je i dobar način da potrošite ostatke u frižideru. Evo divne opcije."

Potrebni sastojci

  • viršle - 6 komada
  • kobasica - 2 komada
  • sir - 350 g
  • kačkavalj - 200 g
  • jaja - 6 komada
  • sok od paradajza - 1 šolja
  • ulje - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

U svaku đuvečaricu stavimo izmrvljeni sir, viršlu i kobasicu, isečenu na kockice ili kolutove, sok od paradajza i odozgo razbijemo po 1 jaje.

Na njega narendamo kačkavalj.

Kašikom sipajte malo ulja. Ovako pripremljene đuvečarice pecite dok ne porumene i poslužite tople.

Ako vam se sviđa recept, probajte i druge naše predloge za đuvečarice sa kobasicom, đuvečarice sa mlevenim mesom ili napravite posne đuvečarice.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: