Način pripreme
Počnite sa pripremom smese za princeze. U posudi izmrvite sir, izrendajte kačkavalj i dodajte topljeni sir. Umutite jaje i sve dobro promešajte.
Ako želite kremastiju teksturu, dodajte malo maslaca. Začinite biberom i alevom paprikom.
Rasporedite smesu na kriške ravnomerno.
Poređajte ih u pleh, obložen papriom za pečenje i pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni oko 10-12 minuta dok ne postanu zlatne i dok se kačkavalj ne rastopi.
Za ukras isecite strukove bejbii luka na komade, a čeri paradajz na pola ili četvrtine. Stavite ih na tople princeze da dodaju svežinu i lep izgled.
Sevirajte princeze tople sa čašom ajrana ili čaja.
AKo želite jači ukus, možete dodati malo belog luka u smesu i posuti origanom.
Pogledajte još korisnih saveta za savršeno mleveno meso za princeze i naučite kako da napravite princeze sa mlevneim mesom iz rerne.