Način pripreme
Počnite sa pravljenjem ove ukusne keks torte tako što u posudi umutite pavlaku u vazdušast krem. Dodajte sir i kondenzovano mleko, ponovo mešajte dok se ne dobije glatka i vazdušasta smesa.
Kalup namažite tankim slojem krema da ne klize keksići. Poređajte red keksića, prethodno umačući u hladno sveže mleko, odozgo raspoređujete sloj krema.
Tako naizmenično slažite završavajući kremom, odozgo stavite tečnu čokoladu simetrično kašičicu po kašičicu. Čačkalicom za zube izvlačite čokoladu ka kremu da se dobiju šare.
Stavite domaću tortu sa kremom na 6-7 sati u frižider pre serviranja.
Nasecite je na komade i poslužite u odgovarajućim tanjirima. Jednostavna keks torta sa maskarpone sirom je gotova za tili čas.
Takođe, pogledajte kako da napravite keks tortu Garaš ili klasičnu keks tortu sa skrobom.
Komentari