Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Grickalice uz pivo»Ukusna pačija srca na roštilju

Ukusna pačija srca na roštilju

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2584k
Ukusna pačija srca na roštilju
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
90 min.
Porcije
4
"Eh, da mi je znati ko izmišlja sav ovaj mezetluk idealan uz pivo - pačja srca, pa još i na roštilju."

Potrebni sastojci

  • pačija srca - 600 g
  • luk - 1 mala glavica, narendana
  • soja sos - 1 kašika
  • šećer - prstohvat
  • so - po ukusu
  • univerzalni začin - 1 kašičica za pileće meso
  • biber
  • ulje - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvati pačija srca dok ne budu skoro gotova u blago posoljenoj vodi.

Iscediti ih i potopiti u marinadu od začina.

Ostaviti ih da tako stoje 1 sat, da bi upila marinadu.

Nakon toga, srca peći na roštilju, koji je prethodno namazan slaninom.

Prijatno uz ukusna pačija srca na roštilju!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3.5
50
41
31
20
10
Oceni: