Način pripreme
Umutite jaja sa šećerom dok ne dobijete izdašan krem. Postepeno dodajte ulje i vodu. Dodajte prosejano brasno sa praškom za pecivo i kakaom. Dobro promešajte.
Obložite kalup (26 cm) papirom za pečenje. Sipajte smesu i pecite na 180 stepeni 30 minuta. Koru ostavite da se ohladi.
Umutite jaja sa šećerom u prahu. Dodajte vurdu i dobro promešajte. Stavite koru u kalup, polijte sirupom od šećera i sipajte krem.
Oljuštite pomorandže i isecite na kružiće. Poređajte ih preko krema.
Sipajte u šerpu 2/3 soka i dodajte šećer. Stavite na vatru da provri. Sa ostattkom soka rastvorite puding. Dodajte ga u sok koji vri i mešajte, dok se ne zgusne. Ostavite da se ohladi i prelijte kolač.
Ostavite ga u frižideru da prenoći.
Komentari