Način pripreme
Za posudu (kalup) od 24 cm
Umutite jaja sa mlekom. Dodajte brašno, pa mutite dok ne dobijete homogenu smesu. Dodajte prstohvat soli i ispecite 13 palačinki. U odgovarajućoj posudi pomešajte sitan sir, pavlaku, izmrvljen sir i želatin koji ste prethodno pripremili prema uputstvu.
U kalup poređajte 6 palačiniki u krug, tako da se malo preklapaju i da im 1/3 viri iz posude. Na dno posude stavite još jednu palačinku. Premažite filom, poređajte kolutiće krastavčića, pa stavite preko drugu palačinku. Nju premažite filom, pa posipajte kukuruzom.
Zatim sledi treća palačinka na koju isto mažete fil, pa ređate kolutiće kobasice (čajne). Preko stavite četvrtu palačinku, premažite je filom, pa preko nje poređajte kuvana jaja isečena na kolutove.
Stavite petu palačinku, premažite filom, pa rasporedite po njoj cele i prepolovljene paprike. Zatim ide šesta palačinka, koju takođe mažete filom, pa onda posipajte rendanim sirom. Preko toga stavljate zadnju palačinku.
Tortu ostavite u frižider na par sati da se stegne. Izvadite tortu iz kalupa i okrenite je naopako. premažite je majonezom, posipajte rendanim kačkavaljem i ukrasite po želji.