Kuvana teletina na moj način

16/02/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Teletina za stomak i dušu."
Priprema25 min.
Kuvanje110 min.
Ukupno135 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 304
  • Pregledi tokom meseca74
  • Pregledi tokom desmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na krupnije komade, stavite da se kuva zajedno sa kostima i malo posolite. Kad se sve skuva, sklonite kosti i meso isecite na manje komade.

U bujon dodajte krupno iseckan luk, sitno iseckanu šargarepu, celer i biber. Ja lično dodajem i 2–3 kašike maslaca, jer mu daje lepši ukus.

Ostavite bujon da se kuva 15 minuta, pa mu dodajte krupno iseckan krompir i paradajz. Po želji, možete dodati i peršun. Teletina se kuva sve dok krompir ne omekšaj.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti