Način pripreme
Rastanjite lisnato testo. Isecite na tanke trake po širini. Poređajte tračice u pleh, prekriven hartijom za pečenje. Ispecite u zagrejanoj rerni dok dobije zlatnožutu boju. Ostavite da se ohladi.
Umutite maslac mikserom /maslac treba da je na sobnoj temperaturi/. Dodajte kondenzovano mleko i nastavite da mutite dok ne dobijete homogenu smesu.
Umutite pudinge sa mlekom do guste vazdušaste smese.
Umutite pavlaku mikseom u gust krem.
Spojite tri smese i mutite dok se smesa ne sjedini.
Postavite komad folije. Namažite sloj krema. Poređajte 4-5 puter-štapića. Odvojite 4 štapića za ukrašavanje rolata. Premažite odgore kremom. Tako radite dok ne potrošite sve sastojke, završavate kremom.
Uvijte folijom, pritisnite i oblikujte rolat. Ostavite tako oko 12 sati na hladnom.
Gotov rolat pospite mrvicama puter-štapića koje ste ostavili sa strane.
Isecite i poslužite.