Zečetina sa povrćem u đuvečari

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
23/02/2017
"Jedno ukusno jelo u đuvečari koje se bukvalno priprema samo, vama ostaje samo da isključite rernu kada bude gotovo."
Priprema25 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno145 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano280
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Možete staviti sve što imate u zamrzivaču. Prethodno skuvati meso, ali ne u potpunosti.

Nakon toga u đuvečaru stavljamo sve vrste povrća naseckano na kockice i iskidano meso. Naliti vino i malo ulja.

Začiniti. Promešati na sredini kuvanja.

Đuvečaru staviti u hladnu rernu, pa je uključiti na 180 stepeni i ostavti 2 sata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar