Marinada za svinjetinu na roštilju

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
28/02/2017
"Izdvojite vreme da marinirate svinjsko meso u ovoj marinadi i uživaćete u najukusnijim šniclama koje ste ikada probali!"
Priprema5 min.
Ukupno5 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 469
  • Pregledi tokom meseca216
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • salamura - 200 - 300 ml od kiselih krastavčića
  • luk - 2 glavice
  • beli luk - 1 - 2 čena
  • soja sos - 2 kašike
  • crno vino - 4 kašike, može i belo
  • ulje - 2 kašike
  • so
  • biber
  • aleva paprika - 1/2 kašičice
* merne jedinice

Način pripreme

Sve sastojke dobro umutite dok ne dobijete homogenu smesu, pa na kraju dodajte krupno iseckane luk i beli luk.

Ova marinada je dobra za mesa koja se peku na roštilju. Meso stavite u marinadu da prenoći i sledećeg dana ocedite i pecite.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar