Način pripreme
Maslac treba da bude na sobnoj temperaturi. Maslac se muti mikserom dok se postane vazdušast krem. Nakon toga se u maslac doda i šećer. Ponovo se muti mikserom.
Dodaje se voda i žumance. Dobro se umuti. Brašno se proseje i postepeno se dodaje u smesu. Mesi se meko testo. Gotovo testo se ostavlja na hladnom mestu da odmori 2 sata. nakon toga se priprema punjenje.
Mleveni orasi, šećer, sveže mleko i cimet se stavljaju na šporet. Meša se neprestano, dok se smesa ne zgusne. nakon toga se skloni sa vatre.
Gotovo testo se oklagijom razvuče na koru debljine oko 5 mm. Testo se seče na jednake kvadrate. U jedan kraj kvadrata se stavlja fil i umotavaju se u tompuse.
Ređaju se u pleh, koji je obložen papirom za pečenje. Tompusi se peku na umerenoj temperaturi. Gotovi kolači treba da lagano porumene. Dok su još topli, kolače uvaljajte u šećer u prahu.