bonapeti.rs»Recepti»Turšija»Babek»Domaći bahur (kobasica)

Domaći bahur (kobasica)

Sevda AndreevaSevda Andreeva
Džedaj
438395810
Domaći bahur (kobasica)
Fotografije: Vladka Panaiotova
1 / 5
20/03/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
60 min.
Kuvanje
180 min.
Ukupno
240 min.
"Domaći delikates za prave ljubitelje!"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Džigericu sitno isečemo satarom. U nju dodajemo meso, takođe sitno iseckano.

Operemo i očistimo pirinač i praziluk, sitno sečemo i dodajemo u meso.

Dodajemo čubar, so, ljute paprike. Sve dobro pomešamo.

Operemo svinjska creva i počinjemo da ih punimo pažljivo smesom.

Stavlja se u šerpu sa vodom i kuva sve dok ne bude gotovo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: