Pečena jagnjetina u rerni

20/03/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Za ukusnu jagnjetinu nije potrebno sto začina i čuda, već samo dobar majstor i merak "
Priprema20 min.
Kuvanje150 min.
Ukupno170 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano8 329
  • Pregledi tokom meseca168
  • Pregledi tokom desmice14
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • jagnjetina - 5 - 6 parčeta
  • aleva paprika - za posipanje svakog parčeta
  • so - po želji
  • ruzmarin - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Svako parče mesa dobro posipajte začinima sa obe strane i poređajte u tepsiju.

Na svako parče stavite so ili posipajte malo preko, sipajte 1-2 prsta vode i pokrijte folijom.

Stavite da se peče sa folijom dok ne porumeni, pa onda sklonite foliju i vratite da se dobro zapeče.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar