Hajdučki kebap

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8507
3
24/03/2017
"Ne idite u lov - ulovite viljušku i napadnite, zato što je ovo sigurno junačko ukusno jelo "
Priprema30 min.
Kuvanje180 min.
Ukupno210 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 254
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite i operite meso. Isecite ga na zalogalčiće. Očistite pečurke i isecite na listiće, oljuštite paradajz i isecite ga na kockice.

Luk isecite na kriške. U vatrostalnu posudu stavite zalogajčiće mesa, isečen luk, pečurke i paradajz, a takođe i čenove belog luka i origano.

Posolite, pospite biberom i alevom paprikom, prelijte rastopljenim maslacem i promešajte.

Pokrijte sastojke odozgo sa listovima loze i zavijte posudu aluminijumskom folijom. Dinstajte kebap oko 3 sata na veoma slaboj vatri.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar