Način pripreme
Komad svinjetine iseći poprečno na kriške debljine 1, 5 centimetra, ali ne do kraja. Donji deo /(osnovu) mesa/ ne treba seći.
Za marinadu u posudi promešamo senf, maslinovo ulje, sok od limuna i soja sos. Dobro promešamo dok ne dobijemo homogenu smesu i čatkom obilno namažemo meso sa svih strana, ne zaboravljajući i proreze. Čvrsko upakujemo meso u providnu foliju i ostavimo da odstoji u frižideru 10 časova.
Pošto je meso dovoljno stajalo u frižideru, vadimo ga i pripremamo sastojke za harmoniku. Operemo paradajz i šampinjone i sečemo ih na kriške debljine oko 5 milimetara. Dimljeni kačkavalj sečemo na kriške iste debljine. Očistimo čenove belog luka i sečemo ih na tanke kolutove.
Na tavu stavljamo veliko parče aluminijumske folije i u sredinu stavimo meso. U svaki prorez stavljamo po režanj kačkavalja, paradajza, dva režnja šampinjona i nekoliko kolutića belog luka.
Čvrsto uvijemo meso u foliju kao paket i pečemo ga u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni na srednjem nivou, uz uključen ventilator, oko 50 minuta.
Gotovo jelo serviramo bogato posuto sitno seckanim svežim peršunom.