Dinstana zečetina sa pirinčem i nanom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
05/04/2017
"Aroma ove ukusne zečetine sa nanom će vas još dugo pratiti "
Priprema25 min.
Kuvanje65 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano130
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zečetinu isecite na veće komade, posolite i u svaki komad dobro utrljajte alevu papriku i malo bibera.

U tepsiju sipajte ulje i iseckan svež luk, pa zatim zečetinu, nanu i prelijte vodom, posolite i pokrijte folujom.

Stavite u rernu da se peče na 180 stepeni i nakon 1 vremena i 15 - 20 minuta ga izvadite i dodajte pirinač, pa zatim ponovo vratite u rernu, stavljajuži ponovo foliju preko.

Tek na kraju sklonite foliju kako bi se meso zapeklo i imalo hrskavu koricu.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar