Šarena pileća supa

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
15/04/2017
"Radost za oči i lek za želudac - to je naša bistra pileća supa "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 264
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Skuvajte pileće meso. Uklonite kosti i procedite bujon.

Luk sitno iseckajte i stavite ga u bujon da se malo kuva. Dodajte sitno iseckane šargarepu, paprike i krompir.

Neka se kuva sve, dok povrće ne omekša.

Stavite pileće meso i oguljen i sitno iseckan paradajz.

Kuvajte još 5-10 minuta. Dodajte fidu i kuvajte još 5 minuta. Posolite, pobiberite i dodajte sitno iseckan peršun.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar