Torta sa smrvljenim keksom

22/04/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1615
"Torta, čiji je jedini nedostatak to da se brzo pojede Probajte i shvatićete zašto "
Priprema25 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano8 295
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Potopite suvo grožđe u rum na 30 minuta. Izmrvite keks na komadiće. Dodajte rum i suvo grožđe, na krupno nasečene orahe, sveže mleko, meki maslac i rastopljenu čokoladu.

Dobro promešajte sve, dok se ne dobije homogena smesa. Na kraju dodajte i pomorandžine kore.

Prebacite smesu u mali kalup i poravnite odozgo uz lagano pritiskanje. Stavite tortu sa izmrvljenim keksom da prestoji u frižideru nekoliko sati pre služenja.

Po želji odozgo je možete ukrasiti sa još rastopljene čokolade, šećerom u prahu i td.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar