Panakota sa čokoladnim prelivom

Sonja StanulovaSonja StanulovaGlavni urednik250118
25/04/2017
"Jedan desert, koji raspaljuje maštu i obećava trenutke uživanja "
Priprema15 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno20 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 403
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Komentarisano1 times
  • Rejting4.7 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Potopite želatin u hladnu vodu.

Stavite da provre pavlaka, mleko i šećer i sklonite sa ringle.

Dodajte nabubreli želatin i mešajte dok se ne rastopi. Dodajte vanilu.

Podelite smesu u 6 činijica, koje ste prethodno navlažili vodom. Ostavite u frižider 5 sati da se opotpuno ohladi.

Pripremite preliv, tako što ćete mleko i pavlaku staviti da provre, a zatim skloniti sa ringle i dodati izlomljenu čokoladu. Mešajte dok se ne rastopi.

Posude sa kremom potopite na trenutak u vrelu vodu, kako bi se kalše odvojio, i okrenite na desertne tanjire. Dekorišite čokoladnim prelivom.

Rejting

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari (1)

Pošalji
Admin
Admin
07.08.2019 08:55
Odlična ideja
0
0