Pečena skuša u rerni

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
22/05/2017
"Možete da volite skušu, ali je veoma važno da znate kako da je pripremite. A sa ovim receptom postaje izuzetno ukusna!"
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije1
Skuvao je+1 Poeni
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano22 582
  • Pregledi tokom meseca321
  • Pregledi tokom desmice26
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

  • skuša - 500 g
  • so - po ukusu
  • biber
  • ulje - za posipanje
* merne jedinice

Način pripreme

Ako koristite zamrznutu skušu, treba da je ostavite da se odledi, da ne biste dobili kašu.

Glava se seče, očistite unutrašnjost i podeli se na dva. Posipa se solju i biberom.

Poređa se u pleh sa ulje. Peče se 30 minuta u ugrejanoj rerni na 200 stepeni.

Serviramo sa salatom od krompira i svežim peršunom. Brzo i ukusno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar