Svinjetina sa lukom

Svinjetina sa lukom
Fotografije: Elena Stefanova Jordanova
29/05/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
4
"Nema potrebe da svako jelo bude komplikovano i teško za spremiti, važno je da je toliko ukusno, da ćete morati da poližete prste, a ovo jelo je baš takvo"

Potrebni sastojci

  • svinjetina - 1 kg
  • luk - 3 glavice
  • so - po želji
  • ulje - 1 kašika
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Svinjetinu isecite na male komadiće i stavite u tepsiju za pečenje, koju ste prethodno namazali uljem.

Nakon toga isecite crni luk i dodajte ga mesu.

Posolite i pobiberite.

Stavite tepsiju u rernu i pecite 30 minuta na 210 stepeni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: