Način pripreme
Od navedenih sastojaka zamesite testo. Ostavite da nadođe dok se ne udvostruči. Isecite meso na kockice. Propržite u masti dok ne dobiju zlatnu boju.
U njega dodajte luk, isečen na polumesec. Kad omekša dodajte začine i dobro promešajte. Podelite testo na dva dela (jedan da bude veći od drugog). Razvijte oklagijom veći deo testa na koru, veću od pleha u kome ćete peći (moj je bio 36 cm).
Namažite pleh i razvucite koru. Sipajte nadev i rasporedite po celoj kori. Razvucite drugu koru i pokrijte nadevom. Pažljivo savijte ivice i izbušite viljuškom.
Ostavite da nadođe 30 minuta i premažite umućenim jajetom sa malo ulja. Pecite na 200 stepeni oko 35 minuta. Izvadite iz rerne, poprskajte sa malo hladne vode i pokrijte čistom krpom.