Krompir sa mirođijom i belim lukom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
31/05/2017
"Ukusan i lak klaisčan krompir sa mirođijom i belim lukom, za sve one koji poste, ali i za one koji nisu na postu"
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 660
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir očistite i stavite u veliku vatrostalnu posudu. Preko prelijte otopljeni maslac. Zasim sipajte malo vode, posolite, poklopite posudu i stavite da se dinsta.

Nakon 20 minuta krompir promešajte ili samo malo prodrmajte posudu i vratite da se ponovo peče.

Gotov krompir izvadite i stavite da se proprži u velikom tiganju, u kome ste prethodno otopili maslac. Dodajte i sitno iseckan beli luk i mirođiju, promešajte i sklonite sa vatre.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar