Pašteta od vurde (sitnog sira)

20/05/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj93011
"Da se kladimo da možete pripremiti ovu paštetu od vurde za samo 5 minuta?"
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije6
  • Ukupno pregledano266
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • vurda - 500 g
  • majonez - 1 pakovanje
  • luk - 1 mala glavica
  • beli luk - 1 - 2 čena
  • jaja - 1 kom., kuvano
  • so - po ukusu
  • biber - po ukusu
  • vlašac - nekoliko strukova
  • začini - po izboru
* merne jedinice

Način pripreme

Vurdu sipati u posudu, dodati majonez, malo soli i jaje, pa mutiti ili pasirati, dok se sve ne homogenizuje.

Dodati sitno naseckane luk i beli luk, i nastaviti sa mućenjem. Mi u kući volimo ovu paštetu sa sitno naseckanim vlašcem, sa sremušom bi isto bilo dobro, ali možete dodati začine po želji.

Paštetu od vurde servirati preko prepečenih kriški hleba, namazanih maslinovim uljem.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar