Salata od kuvane šargarepe, krompira, mladog luka i peršuna

Jelena AndonovJelena AndonovPočetnik
21/05/2017
"Kada bi rakija mogla da govori, poručila bi baš ovu salatu "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano897
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir oprati i staviti u šerpu da se kuva. Isto uraditi i sa šargarepama.

Sveži luk i peršun dobro oprati i sitno naseckati.

Skuvane krompire i šargarepe pasirati. U dubokoj posudi postaviti pasirane krompire i šargarepe, pa u smesu dodati i sitno nasekcani peršun i luk.

Dobro sjediniti. Posoliti, dodati ulje i sirće. Dobro promešati i sipati u tanjire. Ova salata se može koristiti i kao garnitura uz jelo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar