Marinirani pileći ražnjići

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
41
1
168
30/05/2017
"Za najbolji rezultat - konzumirati sa pivom i u društvu prijatelja"
Priprema60 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano597
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće meso - 600 g
  • luk - 1 kom.
  • ulje - 2 kašike
  • za marinadu
  • ulje - 1 šolja
  • morska so - 1 kašičica
  • aleva paprika
  • biber
  • sok od limuna - 2 kašike
  • senf - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

U posudi sjedniti sastojke za marinadu sa začinima. Meso naseći na parčiće i preliti marinadom.

Ostaviti oko 3 sati u frižideru, da meso upije marinadu. Štapiće za ražnjiće ostaviti 20 minuta u hladnoj vodi.

Luk očistiti i podeliti na parčiće. Nizati komad mesa, parče luka, i tako, dok ne iskoristite sve sastojke.

Peći na zagrejanom roštilju sa svih strana, dok meso ne porumeni. Servirati uz svežu salatu. Jako ukusno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar