Ražnjići sa povrćem

ViktoriaViktoria
Šegrt
345133
Ražnjići sa povrćem
Fotografije: Viktoria
1 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
60 min.
Kuvanje
50 min.
Ukupno
110 min.
Porcije
4
"Ne žurite da ugrejete roštilj, kako bi se meso mariniralo. Nakon toga znate šta da radite"

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 1 kg
  • paprike - 4 komada
  • tikvice - 1 komad
  • pečurke - 300 g
  • crni luk - 3 - 4 glavice
  • krompir - 4 komada
  • univerzalni začin - za roštilj
  • ulje - za mariniranje ražnjića
  • so
  • biber
  • soja sos
* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite meso na kockice. Začinite ga začinima i prelijte soja sosem i uljem. Ostavite ga 30-40 minuta da primi marinadu.

Nasecite povrće, bez krompira. Počnite ređanje ražnjića. Pecite ih na roštilju. Krompir na roštilj stavljajte ce.

Možete napraviti ražnjiće samo od povrća i krompira, koje nasečete na kolutove. Za ražnjiće možete koristiti povrće koje se vama sviđa. Prilog po vašem ukusu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: