Punjena zemička

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18782
15/07/2017
"Ne volimo previše hleb, ali što se tiče ovog punjenog bageta, napravićemo izuzetak "
Priprema45 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano176
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • zemička - 1 komad
  • jaja - 2 komada
  • piletina - 150 g dimljena
  • kačkavalj - 70 g
  • kiseli krastavci - 1 komad
  • so - 1 kašičica
  • biber - 2 prstohvata
  • peršun - ½ veze
  • mirođija - ½ veze
  • beli luk - 1 čen
  • maslac - 200 g
  • paradajz sos - 2 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite i operite mirođiju i peršun i naseckajte ih na sitno. Dodajte na kockice naseckani kiseli krastavčić, kačkavalj i pileći file.

Skuvajte jaja i naseckajte ih na sitno.

U posudu sipajte pripremljene namirnice i u njih dodajte umućeni maslac sa paradajz sosom. Sve dobro promešajte i začinite biberom. Posolite po ukusu.

Presecite zemičku po sredini, izvadite unutrašnjost i napunite ga smesom.

Ostavite u frižider da se stegne na nekoliko sati.

Gotov hleb zapecite u rerni na 180 stepeni oko 20 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar