Način pripreme
Pileći file rasecite nožem i napravite šniclu od njega.
U tiganju, koji možete koristiti i u rerni (metalna drška) ugrejte ulje i ispržite file sa obe strane dok ne bude skoro gotovo. Izvadite ga iz tiganja.
U istu masnoću stavite slaninu, nasečenu na tanke listiće da se dobro isprži i postane hrskava. Izvadite slaninu.
U istom ulju ispržite pečurke, nasečene na listiće. Izvadite i njih.
Luk oljuštite i nasecite na kolutove. Uvaljajte ih u brašno i ispržite kolutove od luka da budu kao čips. Izvadite luk.
Uklonite masnoću iz tiganja i u njega postavite file. Preko njega poređajte luk, slaninu i pečurke.
Začinite sa nekoliko kapi soja sosa i biberom. Odozgo pospite krupno narendanim kačkavaljem i stavite jelo da se zapeče u prethodno zagrejanoj rerni.