Šnicle sa pivom na roštilju

20/08/2017
"Ovo je... prelijte ga pivom i nakon sat vremena stavite na roštilj "
Priprema180 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno220 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano452
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • šnicle - 6 komada, svinjske
  • luk - 1 glavica
  • pivo - 2 šolje
  • čubar - 1 supena kašika
  • so - po ukusu
  • biber - 2 prstohvata
* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle se izlupaju čekićem kroz providnu foliju. Sa obe strane se posipaju solju i biberom.

Luk se sitno isecka. Ređamo šnixlu u posudu, preko nje iseckan luk, ponovo šnicla i tako dok ne potrošimo sve.

Odozo se prelivaju pivom. Uvijamo u posudu folijom i ostavljamo na 2 sata u frižider.

Izvdimo i ocedimo, posipamo čubrom. Ređamo preko ugrejanog roštilja, namazanog mašću.

Pečemo sa obe strane dok ne budu gotove. Serviramo uz krompir salatu ili drugo. Jednostavno i ukusno.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar