Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Pečena riba»Orada na roštilju sa biljkama

Orada na roštilju sa biljkama

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Orada na roštilju sa biljkama1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
1
"Poslužite ukusnu ribu sa prilogom od krompira ili prema vašoj želji i ukusu"

Potrebni sastojci

  • orada - 1 komad
  • limun - 1/2 komada
  • maslinovo ulje - 1 kašika
  • beli luk - 1 čen
  • majčina dušica - 1 stabljika
  • ruzmarin - 1 stabljika
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite oradu spolja i iznutra i posolite je i spolja i iznutra.

Limun nasecite na režnjeve i ubacite ga u unutrašnjost ribe.

Unutra ubacite i beli luk, majčinu dušicu i ruzmarin.

Premažite roštilj sa malo maslinovog ulja, začekajte da se dobro ugreje i postavite ribu da se peče oko 8 minuta sa svake strane.

Oradu na roštilju sa biljkama poslužite sa prilogom od krompira ili prema vašoj želji i ukusu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Top recepti