Način pripreme
Izlomite čokoladu u posudu i rastopite na pari, nemojte prestajati da mešate. Umutite pavlaku.
Dodajte pavlaku u rastopljenu, hladnu čokoladu, pažljivo mešajte spatulom. Gotov mus pokrijte folijom i stavite u frižider.
Mikserom umutite jaja dok ne pobele. Dodajte brašno, ulje, prašak za pecivo. Mutite na slabim obrtajima dok se ne dobije glatka smesa.
Obložite pleh papirom za pečenje i sipajte smesu. Ravnomerno je rasporedite. Pecite u ugrejanoj rerni na 170 stepeni oko 15 minuta.
Gotove kore okrenite preko drugog paprira i skinite gornji papir. Dok je još topla uz pomoć papria uvijte u rolat. Ostavite da se potpuno ohladi. Razvijte koru i ravnomerno nanesite čokoladni mus.
U jedan kraj stavite banane i ponovo uvijte. Gotov rolat pospite šećerom u prahu.