Način pripreme
Isecite čorizo na tanke krugove, očistite i isecite luk i crvenu papriku na tanke polumesece. Zagrejte tiganj na umerenu temperaturu i propržite krugove čoriza bez masnoće oko pet minuta.
Kada se čorizo proprži i odvoji masnoća, izvadite ga iz tiganja. Dodajte luk i papriku i pržite dok ne omekšaju, oko 10 minuta.
Dodajte teleće mleveno meso i pržite, pritiskajući mleveno meso dok ne promeni boju i ne pretvori se u manje parčiće. Dodajte alevu papriku, dobro promešajte i kuvajte oko 5 minuta.
Dodajte u jelo u tiganju paradajz, paradajz pire i teleći bujon. Kuvajte oko 10 minuta. Dodate čorizo. Zagrejte rernu na 180 stepeni.
Sipajte jelo u posudu za pečenje. Napravite 4 udubljenja u koja razbijate po 1 jaje. Stavite u rernu i pecite oko 10 minuta dok jaja ne budu gotova.