Zapečeni krompir sa pavlakom i slaninom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
97
645
23/09/2017
"Ako volite pečena jela, ovo pečeno jelo od krompira će vas očarati. Nikako se ne pravi teško i može da se napravi sa mesom ili bez. Za nas lično sa mali slanine ili pilećeg filea još je ukusnija. Sjajna ideja za porodičnu trpezu."
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano5 291
  • Pregledi tokom meseca21
  • Pregledi tokom sedmice10
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Slanina i luk se proprže dok ne postanu zlatasti.

Krompir se skuva unapred, iseče se na krugove i stavlja u đuvečaru, dodaje se luk i slanina, preliva se pavlakom i posipa narendanim kačkavaljem.

Zapeče se u rerni.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar