Domaći pesto od peršuna

27/09/2017
"Peršun veoma uspešno zameljuje bosiljak i takođe se dobija mnogo ukusan pesto "
Priprema5 min.
Ukupno5 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 045
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Peršun se opere, ocedi i zajedno sa strukovima sitno isecka.

Stavlja se u duboku posudu (čašu ili teglu) dodaje se beli luk, maslinovo ulje, kokos, biber, himalajska so i parmezan u listićima (napravljen ljuštilicom za povrće) Možete koristiti parmezan u prahu.

Blendirajte dok se ne dobije homogena smesa.

Čuvajte pesto u frižideru.

Koristite za salate, predjela, predjela od povrća ili mlečna, sireve i dekoraciju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar