Način pripreme
Napravite smesu od začina, dobro ih pomešajte. Isecite pileće grudi na kockice. Pospite i dobro namažite kockice pilećem mesa sa fahitas začinom.
Ugrejte maslinovo ulje i propržite kockice pilećeg mesa. U međuvremenu sitno iseckajte luk i paprike na kockice. Izvadite pileće kockice i pržite povrće u istom tiganju. Ako nema maslinovog ulja, pre toga malo stavite.
Izvadite gotovo povrće iz tiganja. Sipajte prethodno pripremljen pileći bujon, testeninu, pavlaku i prethodno isečen paradajz na kockice. Paradajz po želji prethodno može da bude i oljušten.
Smanjite vatru i kuvajte, mešajte testeninu s vremena na vreme oko 15 minuta ili dok se ne zgusne i ne upije svu tečnost.
Sipajte paprike u pile u tiganju i pomešajte sve sastojke zajedno. Stavite poklopac i ostavite na 5-7 minuta jelo na vatri da se pomešaju svi mirisi.