Čizkejk u jabuci

Čizkejk u jabuci
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 3
30/10/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
90 min.
Porcije
4
"Neobična kombinacija, o kojoj će svi dugo pričati"

Potrebni sastojci

  • jabuke - 4 komada
  • krem sir - 3 supene kašike
  • med - 2 supene kašike
  • esencija - nekoliko kapljica esencije od ruma ili 1 supena kašika ruma
  • vanila
  • kora od limuna - izrendana kora 1/2 limuna
  • jaja - 1 komad
  • tečna pavlaka 4 supene kašike
  • keks - 2 komada
  • bademi - 1 supena kašike, mleveni
  • med - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Operite, izvadite unutrašnjost i poređajte jabuke u pleh.

U posudi pomešajte sir, med, koru od limuna, vanilu i rum. Dodajte pavlaku i jaje. Smesa treba da bude glatka.

Napunite jabuke i pecite ih urerni na 180 stepeni. Gotove jabuke pospite keksom, bademima i medom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: