Način pripreme
Skuvajte kanelone u posoljenoj vodi sa malo maslinovog ulja na dva minuta. Izvadite ih iz vode i napunite nadevom. Njega pripremite mešajući sitan sir sa ostalim sastojcima za nadev. Od pilećeg filea napravite 4 šnicle.
Sa tučkom ih istanjite. Pospite solju i biberom. U svaki file zavijte po jedan punjen kanelon. Uvaljate ih u brašno i u tiganju sa malo masnoće zapecite rolnice dobro sa obe strane. Poređajte ih u odgovarajuću posudu za pečenje zajedno sa ostalim punjenim kanelonama.
Pripremite sos tako što istopite maslac i dodate brašno. Promešajte i nalijte sveže mleko energično mešajući, dok se sos ne zgusne (ne treba da je mnogo gust, ako je neophodno dodajte još mleka).
Posolite solju i biberom i sklonite s vatre. Dodajte narendane sireve i dobro promešajte. Sipajte ih u posudu sa rolnicama i kanelonama. Pecite na 200 stepeni 25-30 minuta. Servirajte jelo toplo, posuto narendanim kačkavaljem.