Svinjska rebarca sa belim lukom i krompirićima
bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Svinjetina»Rebarca»Svinjska rebarca sa belim lukom i krompirićima

Svinjska rebarca sa belim lukom i krompirićima

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Svinjska rebarca sa belim lukom i krompirićima
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 2
27/12/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije3
"Toliko lako za pripremu, a istovremeno toliko ukusno - kako može čovek da mu odoli"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite krompiriće, operite ih i isecite na kocke. Očistite beli luk od ljuski. U šerpi zagrejte ulje. Dodajte rebarca i zapržite ih. Dodajte beli luk i krompire i promešajte. Zapržite još 5-6 minuta uz neprestano mešanje.

Nalijte vino. Poklopite poklopcem i kuvajte na tihoj vatri dok meso ne počne da se odvaja od kosti. Gotovo jelo začinite solju i biberom. Pri serviranju pospite sitno isečenim peršunom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: