Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Svinjska rebarca sa bundevom i soja sosom

Svinjska rebarca sa bundevom i soja sosom

Svinjska rebarca sa bundevom i soja sosom
Fotografije: Veselina Konstantinova
3 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
2
"Preokrenućemo vašu predstavu o đakonijama sa ovim predlogom - svinjetina sa bundevom"

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 400 g
  • bundeva - 200 g
  • soja sos
  • maslinovo ulje - 3 kašike
  • so
  • kari
  • biber
  • pečurke - 6 - 7 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite i očistite tikvu od semenki i kore. Isecite na male kocke. Začinite rebarca karijem, solju i biberom.

Dodajte pečurke i bundevu, isečenu na male kocke. Pospite soja sosom i maslinovim uljem i ostavite da se marinira oko 30 minuta.

Stavite rebarca u odgovarajuću posudu za pečenje. Poređajte ostale sastojke i prelijte ostatkom marinade. Ispecite u zagrejanoj rerni dok ne postanu zlatasti.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: