Svinjska rebarca sa krompirom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
12/06/2017
"Gosti neće ustati od stola dok ne pojedu celu posudu sa svinjskim rebarcima i krompirom "
Priprema25 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno85 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18 940
  • Pregledi tokom meseca340
  • Pregledi tokom sedmice104
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 500 g
  • krompir - 1 kg
  • univerzalni začin - za svinjsko meso
  • biber
  • ulje - 2 - 3 kašike
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Začinite rebarca začinima i ostavite da upiju arome.

Oljuštite krompire i isecite ih na tanke kriške. Zagrejte rernu.

Namžite dno odgovarajuće posude za pečenje masnoćom, poređajte krompire, posolite ih solju i poređajte odozgo rebarca.

Tokom pečenja okrenite rebarca da se ispeku i sa druge strane.

Pecite dok ne porumene. Servirajte rebarca s garnirungom od krompira i odgovarajućom salatom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar