Mus čizkejk

03/01/2018
"Dijeta uvek može početi kasnije, ali ovaj mus čizkejk treba da probate još sad "
Priprema25 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno50 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano291
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • za osnovu
  • keks - 250 g, od kakaoa
  • maslac - 125 g, mekan
  • За основата
  • slatka pavlaka - 500 g
  • kisela pavlaka - 300 g
  • krem sir - 125 g
  • čokolada - 150 g sa orašastim plodovima
  • za ukras
  • čokolada - 50 g, sa orašastim plodovina
  • kokosovo brašno
* merne jedinice

Način pripreme

Izmrvite keks i pomešajte ga sa mekanim maslacem dok ne dobijete testo. Razvucite koru od keksa na dno pleha sa ivicama koje se otvaraju.

Umutite slatku pavlaku na mekan krem. Dodajte krem sir i kiselu pavlaku i nastavite da mutite dok ne dobijete homogenu smesu.

Rastopite čokoladu na pari. Sipajte pola krema na koru od keksa i poravnajte. U preostalu polovinu krema dodajte rastopljenu čokoladu.

Promešaje i sipajte preko belog krema. Ponovo poravnajte i ostavite čizkejk na hladnom na oko 2-3 sata da se stegne.

Pažljivo skinite obruč.

Ukrasite rendanom čokoladom i kokosovim brašnom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar