Način pripreme
Začinite šnicle solju i biberom. Očistite luk i beli luk od ljuski i isecite na sitno. Očistite jabuke od sredine i kora i isecite ih na kocke. Pospite sokom od limuna. Očistite paprike od semenki i isecite ih na lente.
Zagrejte 2 kašike maslinovog ulja u odgovarajućem tiganju. Zapržite dok šnicle ne postanu zlataste sa obe strane 4-5 minuta.
Gotove šnicle stavite u drugu posudu i prekrijte ih folijom dok pripremate ostale namirnice.
U tiganj, u kome ste pržili meso, stavite još 2-3 kašike maslinovog ulja. Dodajte beli luk i luk i propržite. Stavite paprike i jabuke i pržite oko 3-4 minuta uz neprestano mešanje, pazeći da se povrće ne preprži i ne omekša previše.
Na kraju vratite ponovo šnicle u tiganj i promešajte. Prelijte sokom od šnicli. Nakon otprilike minut sklonite jelo sa ringle. Pospite listićima bosiljka.
Servirajte šnicle preko kanapea od povrća i jabuka.