Način pripreme
Umutite jaja sa šećerom. Dodajte kiselo mleko, brašno prosejano sa praškom za pecivo, vanilin šećer i otopljeni maslac. Mešajte dok se sve ne sjedini.
Napunite kartonske korpice i poređajte ih u kalupe za mafine. Pecite u zagrejanoj rerni na oko 180 stepeni oko 20 minuta.
Napravite čokoladnu glazuru, tako što otopite izlomljenu čokoladu, dodajte ulje i zagrejte u mikrotalasnoći peći. Premažite ohlađene mafine.
Napravite krem od bundeve, tako što skuvate oguljenu bundevu i ispsirate je. Dodajtekiselu pavlaku i šećer u prahu. Mešajte dok ne dobijete homogenu smesu. Pomoću šprica za tortu prekrijte polovine mafina sa kremom od bundeve.
Napravite glazuru od belanceta, tako što umutite belance sa šećerom u gust sneg.
Možete nacrtati i oči, tako što ukrasite šarenim bombonama, ili čak možete nacctati paučinu ili šta god hoćete.