Pile sa krompirom u kesi za pečenje

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
103
11
339
14/01/2018
"Za početnike i one napredne u kuhinji - samo stavite kesu i pecite, a dobar rezultat je zagarantovan"
Priprema75 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno135 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano24 244
  • Pregledi tokom meseca30
  • Pregledi tokom sedmice30
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite pile, operite i premažite ga maslacem iznutra i spolja.

Posolite ga začinima za pile i sa malo soli. Krompir i šargarepu iseckajte i posolite i zajedno sa piletom ih stavite u kesu za pečenje i zatvorite.

Kesu probušite na 2-3 mesta i stavite u nauljanu tepsiju i sipajte 1 šolju vode.

Pecite oko sat vremena u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar