Način pripreme
Napravite prvu koru tako što u posudi umutite jaja sa vanilom i šećerom na kremastu smesu. Prosejte brašno sa praškom za pecivo i dodajte u smesu od jaja, mešajte drvenom kašikom dok ne dobijete homogenu smesu.
Uzmite veliki, ravan pravougaoni pleh, stavite papir za pečenje, namažite ga sa malo ulja i sipajte smesu, rasporedite je po celoj površini pleha. Stavite u ugrejanu rernu na 180 stepeni oko 20 minuta, proverite čačkalicom za zube. Izvadite koru i ostavite da se ohladi.
Napravite drugu koru na isti način kao i prvu, ali dodajte kakao i obojite. Stavite u isti pleh, obložen papirom za pečenje, kad bude gotovo sklonite pleh i ostavite da se ohladi.
Napravite puding prema uputstvu na pakovanju.
Okrenute jednu koru, skinite pažljivo papir na pečenje i podelite je na pola, treba da dobijete dva pravougaonika. Uradite isto i sa drugom korom.
Poređajte tortu tako što u poslužavnik stavite jednu polovinu bele kore, prelijte sa malo svežeg mleka, namažete slatkom i sipate deo fila, poklopite polovinom kakao kore, ponovo prelijete, namažete slatkom, fil, pokrivate belom korom i tako dok ne stavite poslednju kakao koru, koju namažete slatkom i obilno preostalim filom.
Tortu ukrasite kupinama i ostavite u frižider na nekoliko sati.