Način pripreme
Pre nego počnemo da pravimo kore upalimo rernu da se ugreje na 180 stepeni.
Sad počinjemo sa pripremom kora, tako što iseckamo čokoladu i maslac, pa ih zajedno stavimo da se otopi na pari. U posudu stavimo jaja sa šećerom i vanilinim šećerom, pa mutimo par minuta. Dodati brašno i prašak za pecivo u smesu pa nastaviti sa mućenjem, nakon toga nasuti otopljenu čokoladu i maslac.
U pleh stavimo pekarski papir, pa izlijemo smesu i stavimo da se peče oko 20 minuta.
Dok se kore peku spremamo fil. Izblendamo kupine, pa u njih stavimo želatin i ostavimo da nabubri, ugrejemo par minuta i ostavimo da se ohladi, pa kad se ohladi pomešamo sa jogurtom.
Umutiti slatku pavlaku sa vanilinim šećerom u šlag, pa pomešati sa ostalim stastojcima za fil.
Na koru staviti fil i ostaviti da se ohladi, pa preko fila dekorisati po želji. Ja sam sa šlagom i voćem.